SECOND HAND

OUTDOOR 10mm

              

              Dacă organizarea unui concert, expoziţie, eveniment sportiv, o emisiune TV sau orice alt eveniment indoor sau outdoor ,va iclude si un panou cu LED-uri atunci fiti siguri ca alegeti un partener care sa va poata oferi siguranta de care aveti nevoie si care in special se angajează să ofere cea mai buna calitate a produsului şi serviciilor, la timp, de fiecare dată.
              Toate ecranele noastre sunt supuse unei testari riguroase şi de întreţinere înainte de fiecare eveniment. Noi lucrăm îndeaproape cu producătorii de ecran pentru a ne asigura că stocul nostru de ecran este unul dintre cele mai fiabile de pe piaţă .

           IG VISION va ofera servicii si solutii eficiente de cea mai inalta calitate constand in:

-  proiect tehnic pentru structura pe care vor fii instalate ecranele

- configurarea si asamblarea structurii de suport a evenimentului;

- montajul si punerea in functiune a echipamentelor specializate si inovative;

- consiliere privind publicitate vizuala (soft pentru producerea spotului video,  soft pentru urmarirea performantelor economice si a rentabilitatii echipamentelor);

- asistenta tehnica pe durata evenimentelor ;

- demmontarea structurii de suport a evenimentului;

               Tehnicienii nostri au suportat o pregatire temeinica in prealabil si va pot oferi linistea necesara inaintea unui eveniment, pe partea video ,in functie de solicitarile dumneavoastra . Pe scurt , in momentul in care ati decis sa contractati o lucrare cu ig vision si s-au stabilit detaliile evenimentului puteti fi linistiti ca lucrurile vor decurge intocmai cum s-a hotarat in prealabil si la o calitate garantata de experienta noastra in domeniu.

Ig Vision Movie